(ВІДЕО) На Одещині прикордонники затримали водія з прихованим уродженцем Курщини

НАЗАД
26 вересня 2024 10:00

На автодорозі Одеса-Рені прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно зі співробітниками Національної поліції затримали 36-річного водія вантажівки, який намагався приховано підвезти до кордону з Молдовою свого пасажира.

Для цього він обладнав під багажним відсіком вантажівки сховок, куди й розмістив свого «клієнта». Цим «лайфхаком» скористався 37-річний громадянин України, мешканець Харківщини. Попри відсутність комфорту, вартість перевезення вартувала йому 1000 Євро.

Чи планував порушник повернутись до свого місця народження – Курської області, чи все ж таки до сусідньої країни – Молдови, достеменно невідомо.

Наразі шофера-переправника затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», а транспортний засіб вилучено.

Відносно уродженця Курщини складено протокол за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу скеровано до суду.

Заходи проводились у рамках відкритого кримінального провадження за ст.332 КК України, за процесуального керівництва Білгород-Дністровської окружної прокуратури.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси